Laserski razrez različnih materialov

Če potrebujete laserski razrez določnega materiala, potem imate na voljo več različnih tehnologij in metod. Kakšna metoda bi bila najbolj primerna za vas, je odvisno od vrste in debeline materiala, pa tudi od vaših zahtev in tega, kakšen končni rezultat želite.

Lasersko graviranje

Laserska tehnologija ima zagotovo veliko različnih prednosti, zaradi katerih se uporablja na številnih področjih. S pomočjo laserja je namreč mogoče doseči veliko boljše rezultate, česar se še kako zavedamo tudi v našem podjetju, zato svojim strankam nudimo tudi laserski razrez in lasersko graviranje različnih materialov. Če potrebujete kakšno od omenjenih storitev, nas kontaktirajte ali nam pošljite povpraševanje!

V marsikaterem primeru predstavlja lasersko rezanje za zelo učinkovit postopek, ki se ga lahko uporablja pri različnih vrstah materialov.

Poskrbimo tudi za lasersko graviranje. Za vas lahko izbran motiv ali napis trajno vgraviramo na vse vrste izdelkov iz lesa, pene, pleksi stekla, tekstila ali usnja, pri tem pa se maksimalno potrudimo za to, da bo končni rezultat čim bolj estetski.

kaj zmoremo
Tehnologija Maksimalni gabarit Debelina reza
Laserski rezalnik 1200 x 900mm do 10mm
Material Rezanje Graviranje
Les / Vezana plošča
Steklo / Keramika / Ploščice
Usnje / Guma / blago
Mehke kovine
Akrilno (pleksi) steklo
Lepenka / Karton
Eva pena
ali ste vedeli?

Lasersko rezanje in izrez

V primeru, da niste popolnoma prepričani, ali bi bil laserski razrez najbolj primeren tudi za vas, se lahko kadarkoli obrnete na nas in pomagali vam bomo s strokovnim nasvetom. Zelo dobro se namreč spoznamo na razrez različnih materialov, zato bomo zagotovo našli ustrezno rešitev tudi za vas. Z nami se lahko posvetujete glede vseh faz izdelave določenega izdelka, izbire najboljše metode razreza ali obdelave materiala, pa tudi glede vsega ostalega, kar vas zanima.

Primerni so različni materiali

Potrebujete natančen razrez lesa, pleksi stekla ali kakšnega drugega materiala? Bi želeli izdelati manjši izdelek, nakit ali okrasek iz lesa, pene ali usnja? Laserski razrez omogoča neprekosljivo preciznost, kakršne z drugimi vrstami postopkov nikakor ni možno doseči. Omenjeni postopek se zaradi velike prilagodljivosti lahko uporablja v številne namene, poleg tega pa predstavlja tudi cenovno ugodno možnost, saj gre za relativno enostavno metodo, ki daje zelo hitre in dobre rezultate. Tako bo razrez končan v najkrajšem možnem času. Za laserski razrez lahko poskrbimo tudi v našem podjetju. Lasersko rezanje izvajamo na različnih materialih, kot so:
projekti