CNC rezkanje različnih materialov

Med našimi storitvami je tudi CNC rezkanje (oziroma kot se mu tudi laično reče: CNC struženje, čeprav gre za napačno poimenovanje).

Učinkovit proces obdelave različnih materialov

Pri tem sledimo zahtevam in specifikacijam naročnikov ter poskrbimo za kakovostno izdelavo različnih izdelkov s tem postopkom. Pri tem uporabljamo sodobno opremo in stroje priznanih proizvajalcev, ki nam omogoča hitre rezultate na najvišjem nivoju kakovosti:

  • natančno nadzorovan proces obdelave,
  • velika učinkovitost,
  • optimiziran delovni proces,
  • velika preciznost pri delu,
  • možnost obdelave kosov različnih dimenzij oziroma formatov,
  • možnost uporabe različnih materialov,
  • izboljšana kakovost končnih izdelkov.
kaj zmoremo
Tehnologija Maksimalni gabarit Višina obdelave
CNC rezkar 1450 x 2450mm 150mm (pogojno do 300mm)
Material Višina obdelave
Les / Vezana plošča / MDF 150mm
Ekstrudirani PVC (Forex) 150mm
Stirodur / stiropor 150mm
Mehke kovine 50mm
Akrilno (pleksi) steklo 100mm
ABS plastika 150mm
ali ste vedeli?

Rezkanje plastike, MDF in drugih materialov

Če potrebujete CNC rezkanje, s svojim strokovnim znanjem poskrbimo za učinkovito načrtovanje obdelave materialov ter nadzorujemo celoten proces od začetka do konca. Zaradi tega CNC struženje poteka brez napak, ne glede na to, za kakšno nalogo gre. Pomagamo vam lahko tudi pri najzahtevnejših projektih ter vam svetujemo tudi pri iskanju zelo kompleksnih in specifičnih rešitev.

Nudimo vam CNC rezkanje plastike in drugih materialov, kot je na primer rezkanje mdf. Pri delu se vedno prilagodimo zahtevam naročnika ter poskušamo najti najboljšo rešitev glede na izbran material. Načeloma je učinkovito rezkanje možno pri velikimi večini materialov.

CNC rezkanje lesa in stiropora

Med našimi storitvami pa je tudi CNC rezkanje lesa in stiropora. S tem postopkom lahko poskrbimo za obdelavo lesa oziroma za izdelavo različnih izdelkov iz njega. Pri tem je zelo pomembno, kakšen les se uporabi, saj se različne vrste lesa med seboj precej razlikujejo. Pri izbiri ustrezne vrste lesa vam na podlagi preteklih izkušenj lahko tudi ustrezno svetujemo.

V primeru, da bi potrebovali CNC struženje določenega ali kateregakoli materiala, najbolje, če nas pokličete in preverite, ali naši stroji omogočajo tudi to.

projekti