CNC izrez je mogoč na različnih materialih

Lahko izbirate debelino in končno dimenzijo izdelka. Ne glede na to, za kateri material gre, CNC razrez dosega zelo dobre rezultate.

Bi potrebovali CNC razrez?

Sporočite nam, kaj potrebujete, in ugodili bomo vašim zahtevam!

Sam postopek je računalniško voden, kar omogoča izjemno natančnost celotnega procesa in veliko boljši nadzor nad njim. Pri tem je mogoč tako 2D izrez kot 3D izrez, odvisno od tega, kakšen končni izdelek želite.

Za uspešen CNC razrez je zelo pomembno narediti dober načrt oziroma skico. Najbolje je, če je ta izdelana računalniško v vektorski obliki, saj s tem zagotovimo, da bo končni izdelek točno tak, kot ste si zamislili. S tem tudi olajšamo sam postopek dela, zagotovimo večjo preciznost pri izdelavi in zmanjšamo možnost napak.

kaj zmoremo
Tehnologija Maksimalni gabarit Višina obdelave
CNC rezkar 1450 x 2450mm 150mm (pogojno do 300mm)
Material Višina obdelave
Les / Vezana plošča / MDF 150mm
Ekstrudirani PVC (Forex) 150mm
Stirodur / stiropor 150mm
Mehke kovine 50mm
Akrilno (pleksi) steklo 100mm
ABS plastika 150mm
ali ste vedeli?

Kako poskrbeti za uspešen CNC razrez?

Zelo pomembno pa je, da že pred samim naročilom storitve dobro razmislite o vseh aspektih projekta ter o tem, kaj točno potrebujete, kakšna bo namembnost končnega izdelka, kakšen material bi vam najbolj ustrezal itd. Če pri tem potrebujete pomoč, se lahko vedno obrnete na nas in našo strokovno ekipo, ki ima veliko znanja na področju CNC storitev, zato vam bodo znali pomagati tudi s tehničnega vidika.

Ko boste enkrat pri nas naročili CNC razrez, pa vam za njegovo uspešnost ni treba skrbeti, saj bomo za vse poskrbeli mi. Potrudili se bomo tako za brezhibnost poteka celotnega postopka kot za to, da bo ta končan v dogovorjenem roku.

Svetovanje in konkurenčne cene

Če potrebujete CNC razrez in imate glede samega postopka ali obdelave materialov kakršno koli vprašanje, ga lahko vedno naslovite na nas. Stranke se na nas pogosto obračajo z vprašanji, na katera z veseljem odgovorimo v najkrajšem času.

Pri tem jim tudi svetujemo glede najboljših postopkov za obdelavo materialov oziroma kako na najlažji in najugodnejši način lahko pridejo do rezultata, kakršnega si želijo. Poleg tega pa svojim strankam nudimo CNC razrez po zelo konkurenčnih cenah, kar je še en razlog več, da nam pošljete povpraševanje.

projekti