Rezanje pleksi stekla za različne namene

Iščete ponudnika za razrez pleksi stekla? V našem podjetju poskrbimo za učinkovito, natančno in kakovostno rezanje pleksi stekla po vaši meri ter vam pomagamo pri izdelavi različnih izdelkov iz njega. V ponudbi pa imamo tudi lasersko graviranje pleksi stekla, s pomočjo katerega lahko tega opremite z različnimi napisi, logotipom ali drugim poljubnim motivom po vaši želji.

Pleksi steklo (oziroma akrilno steklo, kot ga tudi imenujejo) je zaradi svoje funkcionalnosti, ugodne cene in drugih lastnosti vsekakor zelo priljubljen material, zato se v sodobnem svetu uporablja v številne različne namene. Iz njega so narejene različne pregrade, pa tudi svetila, poleg tega pa se uporablja tudi za zasteklitve rastlinjakov, iz njega so izdelana prozorna stojala za brošure ali letake, pisarniški material, celo nakit in še kaj.

Pogosto pa je pri izdelavi takšnih izdelkov treba poskrbeti tudi za rezanje pleksi stekla, saj tako dobimo primerne dimenzije in obliko, ki jo potrebujemo. V našem podjetju smo specializirani za razrez in obdelavo različnih materialov, zato lahko učinkovito poskrbimo tudi za to nalogo.

kaj zmoremo
Tehnologija Maksimalni gabarit Debelina reza
Laserski rezalnik 1200 x 900mm do 10mm
Material Rezanje Graviranje
Akrilno (pleksi) steklo
ali ste vedeli?

Razrez pleksi stekla

Zaupajte nam svoje želje in z veseljem vam bomo pomagali, prav tako pa vam lahko odgovorimo na vsa vprašanja v zvezi s postopkom, debelino in dimenzijami pleksi stekla, ki jih lahko razrežete pri nas itd.

Razrez pleksi stekla opravimo profesionalno, precizno in kakovostno, predvsem pa v skladu z zahtevami naročnika. Potrudimo se za to, da je vsako naročilo opravljeno v čim krajšem času in se natančno držimo prav vseh dogovorjenih rokov.

Lasersko graviranje pleksi stekla

Naše stranke, ki pri nas naročijo razrez pleksi stekla ali rezanje pleksi stekla, pa se pogosto odločajo tudi za lasersko graviranje pleksi stekla. Z omenjenim postopkom lahko izdelke iz tega materiala namreč opremimo z različnimi napisi ali drugimi motivi. Če potrebujete kakovostno lasersko graviranje pleksi stekla ali izdelkov, ki so narejeni iz njega, se prav tako lahko obrnete na naše podjetje.
projekti