Graviranje na les po vaši meri

Nudimo vam natančen laserski razrez lesa in graviranje na les. Tako lahko za vas izdelamo različne lesene izdelke poljubnih oblik, na katere po želji dodamo še gravuro. Pri tem so možnosti izbire skorajda neomejene, saj je na tak način možno izdelati zelo raznolike izdelke, ki služijo številnim namenom uporabe. Lasersko graviranje v les pa jih lahko še polepša.

Les je lep in funkcionalen material, zato ni nič čudnega, da se ga že od nekdaj uporablja za izdelavo različnih izdelkov. Pri izdelavi lesenih izdelkov se v zadnjem času pogosto uporablja tudi laserski razrez lesa, saj ima ta številne prednosti, kot so:

  • enostaven postopek,
  • večja učinkovitost,
  • zelo hiter postopek,
  • izredna natančnost,
  • možnost izreza poljubnih oblik.
kaj zmoremo
Tehnologija Maksimalni gabarit Debelina reza
Laserski rezalnik 1200 x 900mm do 10mm
Material Rezanje Graviranje
Les
Vezana plošča
ali ste vedeli?

Laserski razrez lesa prava rešitev za vas

Če imate zamisel za lesen izdelek in bi ga želeli izdelati na čim bolj enostaven in cenovno ugoden način, je laserski razrez lesa prava rešitev za vas. Na tak način je možno izdelati najrazličnejše izdelke. Pri tem se lahko uporabi različne vrste masivnega lesa, pa tudi lepljen les, furnir in vezane plošče. Za dodatno polepšanje lesenih izdelkov pa lahko poskrbi tudi lasersko graviranje na les. Gre za postopek, s katerim na les zapišemo ali zarišemo želeno sporočilo, ime podjetja, slogan, logotip, risbo… po želji naročnika. Pri tem pa je možno z uporabo laserja doseči brezhiben rezultat.

Precizno lasersko graviranje v les

Laserska tehnologija je namreč zelo precizna in ne dopušča prav nobenih napak, hkrati pa je tudi zelo prilagodljiva. Lasersko graviranje v les nam praktično omogoča karkoli – ne le graviranje napisov, ampak tudi vzorce in druge bolj kompleksne motive različnih velikosti in oblik.

Graviranje na les tako lahko uporabite pri izdelavi promocijskih, dekorativnih in različnih drugih izdelkov ter jih tako oblikujete popolnoma po vaši meri. Pri tem vam lahko pomagamo tudi mi, saj svojim strankam nudimo lasersko graviranje na les po ugodni ceni.

projekti